Husqvarna Viking Designer EPIC 1

Een supermooie, nette Designer EPIC 1 inruilmachine.  Fantastische machine met veel moderne mogelijkheden en het gebruik van My Sewnet en Library patronen.

Nu met gratis Lintborduuraccessoires!!

Dit topmodel van Husqvarna Viking is er een om verliefd op te worden. Het grote scherm maar met name de ingebouwde creatieve mogelijkheden met bijbehorende instructiefilmpjes is gewoon heerlijk om mee te werken. De Designer Epic daagt je gewoon uit om alle technieken toe te passen, zowel op naai als op borduurgebied

Prachtig om te zien en geweldig in gebruik. Ga samen met deze EPIC het avontuur aan en maak vele fantastische projecten, borduursels en kledingstukken.

gratis instructie lessen

2 jaar garantie.

 

Prijs: € 4.499,00 Incl. 21% btw
Voorraad:
1 stuk
Omschrijving

De Designer EPIC™ naai- en borduurmachine stemt uw naaiervaring af op uw wensen en behoeften via een tablet-achtig scherm, WiFi, stap-voor-stap instructies - in de vorm van filmpjes en illustraties - en nog veel meer. Het resultaat is een unieke naaiervaring waar uw eigen creatieve ontdekkingen op speciale manieren tot leven kunnen komen.

JoyOS Advisor functie

Selecteer uw stofsoort en u krijgt een brede selectie beschikbare naaitechnieken, van basistechnieken tot gedetailleerd naaien. De JoyOS Advisor functie stelt onmiddellijk de beste steek, steekbreedte, steeklengte, draadspanning/-hoeveelheid en naaivoetdruk in voor de techniek die u heeft gekozen. U wordt ook geassisteerd door animaties en illustraties die u direct op het scherm deskundig advies geven.

De gratis App - mySewMonitor - geeft u in real time updates over de status van uw borduurmotief, zelfs als u niet bij uw DESIGNER EPIC™ in de buurt bent en de mogelijkheid om achtergronden door te sturen naar de machine!

Specificaties
Levertijd (indicatie) Levertijd tussen 1-2 werkdagen
Standaard meegeleverd
  • EXTRA de Lintborduuraccessoire

Borduurringen:

DESIGNER™ Imperial Hoop (360x260)

DESIGNER™ Crown Hoop (260x200)

DESIGNER™ Splendid Square Hoop (120x120)

Naaivoeten:

Nutttige naaivoet A, Decoratieve naaivoet B, Knoopsgatenvoet C, Blindzoomvoet D, Ritsvoet E, Naaivoet met antikleeflaag H, Kantsteekvoet J, Quilters 1/4" patchworkvoet P, Sensor Q-voet, Borduur-/stopvoet R, Zijwaarts transportvoet S, Eenstaps knoopsgatsensorvoet, Zelfklevende glijplaatjes, verwisselbaar boventransport. 

Overige:

Machinecommunicatie software (PC) om te downloaden, Zachte stofhoes, Draagtas voor borduureenheid, Voetpedaal, Netsnoer, Naalden, DESIGNER EPIC™ Sampler book, Garennetje (4), Universeel gereedschap, Tornmesje, Borsteltje, Rand-/quiltgeleiders, Spoeltjes (9), Garenkloshouder (2), Borduurringklemmen (16), Garenschijf, klein (2),  Garenschijf, medium (2), Garenschijf, groot (2), Grote kloshouder (2), Multifunctioneel gereedschap/ Knopenhulpstuk, Rechtstiksteekplaat.