Onderhoud & Reparaties
Onderhoud & Reparaties
Onze technsiche dienst; Luc en Marnix

Technische dienst

Bij Eltink Naaimachines kunt u terecht in onze eigen werkplaats voor uw reparaties van alle merken naaimachines, lockmachines en borduurmachines. Ons bedrijf beschikt over een eigen technische dienst en servicepunt met gediplomeerde vakmensen. Luc verzorgt al 25 jaar alle reparaties bij ons en heeft daardoor een schat aan ervaring. Marnix werkt sinds Januari 2021 als naaimachine monteur en leert alle kneepjes van Luc. Daarnaast gaan beide heren regelmatig op training bij de importeurs om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en technieken.

  • U hoeft geen afspraak te maken voor het brengen van uw machines voor onderhoud en/of reparaties, gewoon langsbrengen binnen onze openingstijden. 
  • Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voordat uw machine weer klaar staat. 
  • Bij ons kunt u op afspraak uw machines aanbieden voor onderhoud en na +/- 2 uur weer ophalen. Een ideale service als u verder weg woont óf uw machines gewoon niet kan missen. Terwijl u lekker winkelt of gaat lunchen zorgen wij voor uw machines. ( let op uitsluitend  op afspraak en € 15.00 extra spoedkosten. ( indien binnen de garantie dan rekenen wij geen extra kosten)
  • Is uw machine zwaar?  De gratis parkeerplaats is voor de deur, kom anders even binnen en dan lopen wij even mee naar de auto.

Tevens hebben wij een grote hoeveelheid onderdelen uit voorraad leverbaar zodat wij uw naaimachine zo snel mogelijk kunnen herstellen. Wij werken alleen met orginele onderdelen.

Twijfelt u over reparatie van uw huidige machine of de aanschaf van een nieuw model? Wij berekenen bijna nooit onderzoekskosten en kunnen u zo een helder beeld geven van de staat van uw huidige machine en de voor cq nadelen van inruil of reparatie.

Haal & Brengservice

Bent u minder goed mobiel en is het vervoeren van een grote machine lastig met openbaar vervoer? Maak dan gebruik van onze haal & brengservice. Tegen een kleine vergoeding komen wij de machine bij u thuis ophalen, wordt het onderhoud of de reparatie uitgevoerd en ontvangt u de machine weer bij u thuis afgeleverd. 

( alleen binnen de regio)