Gratis service pakket
Gratis service pakket

Hulp nodig bij uw aankoop?

Het wordt steeds makkelijker om online te orienteren voor je nieuwe aankopen. Alle producten worden getoont met mooie folders en filmpjes. Je oog is gevallen op een prachtige machine en dan kan je ook nog eens kijken waar deze het goedkoopste is, ideaal!! Of toch niet?

Jouw voordeel?

Het voordeel van een aankoopgesprek is dat je samen kijkt naar wat de beste machine voor Jou is. Iedereen heeft andere verwachtingen en eisen, wij wijzen je de verschillen en soms ook mogelijkheden waar je zelf niet aan gedacht hebt. Zo komen we tot de perfect match die daarna ook nog wordt uitgelegd zodat je thuis weet hoe die handige draaddoorsteker werkt en wanneer je welke steek moet gebruiken. Is dat op de lange termijn niet veel handiger?

Service pakket ter waarde van €100!

Onze Eltink servicekaart is uniek, bij aankoop van een machine vanaf € 600 euro krijg je deze servicekaart mee. Deze voucher heeft een waarde van € 100,- en geeft jou het recht op een individuele instructieles na aankoop van je mooie naai, lock en of borduurmachine en een servicebeurt binnen de eerste 24 maanden, gratis bij je aankoop!