Over ons
Over ons

GRATIS servicepakket

Wat goed is om te weten is dat je bij iedere aankoop recht hebt op ons servicepakket, helemaal gratis*, gewoon omdat wij vinden dat dat bij de service hoort.

 • goede aankoopbegeleiding om door het bos jou 'boom' te vinden.
 • individuele instructieles na aankoop, gericht op jou niveau, vragen en interesses
 • gratis onderhoud binnen de eerste 2 jaar
 • altijd terecht kunnen voor vragen of onduidelijkheden
 • ontspannen sfeer en heerlijke cappucino

*bij aanschaf vanaf € 600.-

 

Over Eltink Naaimachines

Al 40 jaar bestaat dit familiebedrijf Eltink Naaimachines en 1 ding is al snel duidelijk, er wordt hier gewerkt met liefde en passie voor het vak!  Dit merk je door het enthousiasme en de kennis van alle naai/lock en borduurmachines. Binnen dit moderne familiebedrijf komen alle aspecten van de zelfmaak mode aan bod. Een ruime collectie naai-, borduur- en lockmachines van diverse merken en bijbehorende accessoires en naaivoeten.

Een grote sortering fournituren waaronder ritsen, knopen, vlieselines en andere trendy accessoires zijn ruim voorradig. Drie gediplomeerde monteurs verzorgen alle reparaties in onze ruime werkplaats, zodat uw machine snel weer klaar is. Ook de garantiegevallen worden in eigen werkplaats nagekeken. Wij verzorgen instructielessen, workshops en insprirende meetings om u te stimuleren in deze prachtige hobby.

Vanaf Augustus 2022 is Eltink Naaimachines verhuisd naar een ruimere locatie met gratis parkeren voor de deur en een fijne workshopruimte.

Team Eltink

Het Eltink Naaimachines team bestaat uit 6 personen, het is een klein team en dat werkt wel zo gemakkelijk. Het werkt prettig en omdat ieder zo zijn eigen specialisatie en ervaring heeft. Zo kunnen wij voor iedereen een passend advies geven.

 • Als dochter van Jan en Mieke ben ik al 30 jaar werkzaam bij Eltink Naaimachines. Begonnen op de zaterdagen als extra ondersteunng en nadat ik in 1993 mijn technische vakdiploma en middenstand heb gehaald fulltime. Het leuke aan mijn werk vind ik om te laten zien wat een technische mogelijkheden en bedieningsgemak er tegenwoordig is. Dat geeft zoveel extra naaiplezier Voor de meeste dames verkopen wij echt een hobby en dat geeft veel voldoening. .Mijn specialisatie is de borduurmachines met de borduursoftware. Daarin valt altijd nog iets nieuws te leren en daarom geef ik daarin naast alle andere individuele instructielessen ook workshops en trainingen.

 • Mijn werk is " problemen oplossen” , u kunt bij mij terecht met technische problemen en ook voor de machines die nog onder de garantie vallen. Als Avvn gediplomeerde monteur ga ik ook regelmatig op training bij onze importeurs. Zo ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

  Naast de werkplaats ben ik ook in de winkel te vinden voor een goed advies gesprek en of demonstratie over de aanschaf van een naaimachine. Twijfelt u tussen reparatie van uw oude machine of aanschaf van een nieuwe naaimachine? Ik geef u een passend advies!

 • In Mei 2009 ben ik gevraagd om van mijn hobby mijn werk te maken, tot op de dag van vandaag is en blijft het een uitdagende baan, waarvan geen dag het zelfde is. Ik vind het leuk om een ander iets te leren en verzorg veel instructielessen die u gratis bij de aangekochte machine kunt volgen.  Ik ontmoet u graag in onze winkel.

 • Lucienne Hengeveld

  Sinds oktober 2011 ben ik hier werkzaam. Ik ben gediplomeerd coupeuse (modevakschool arnhem) en heb jarenlange ervaring met het geven van naailes. Vanaf september ga ik dit ook bij Eltink Naaimachines doen. Mocht u vragen hebben? Dan stel ze me maar. 

 • Monique Zeldenrust

  Ik ben vanaf mijn jeugd al bezig met naaien en creativiteit. Na de opleiding modevakschool ben ik actief als ZZP-er. Momenteel ben ik erg actief met de borduursoftware en de Scan en Cut plottermachine. Voor dit creatieve apparaat geef ik ook workshops en individuele lessen. Daarnaast kunt u mij ook in de winkel treffen voor advies en verkoop.

 • Jan Eltink

  Ik ben samen met Mieke intiatiefnemer van Eltink Naaimachines. Ik heb 35 jaar in het naaimachinevak gewerkt en ben ook betrokken geweest bij de stichting Vakopleiding Naaimachines. Enkele jaren geleden hebben wij de zaak aan Suus en Luc overgedragen. Met plezier spring ik nog regelmatig bij voor alle reparatie en het nakijken van gebruikte machines. Daardoor blijf ik ook nog een beetje betrokken bij het geheel.

 • Mieke Eltink

   Ik ben Mieke Eltink, samen met  Jan oprichter van Eltink Naaimachines .Door mijn behoefte aan creatieviteit  en belangstelling voor mode heb ik mijn energie om kunnen zetten in daden en met veel plezier in de winkel mogen werken en adviseren. Inmiddels ben ik vooral thuis actief, ik naai veel voorbeelden en mode voor de etalage en de aankleding van onze winkel. Op deze manier blijf ik op de hoogte wat er speelt en wat er in de winkel aan modefournituren te koop is.

 • Marijke Broekhuijsen

  20 jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Toendertijd in dienst van de importeur van Husqvarna Viking en Pfaff als demonstratrice. Na mijn pensionereing heb ik dit kunnen voortzetten bij Eltink Naaimachines alwaar ik nu de workshops van naai en borduurmachines verzorg. Daarnaast maak ik regelmatig mooie voorbeelden ter presentatie en inspiratie van de technieken en machines.