Janome Memory Craft 15000V2

Deze prachtige Borduur-naai combinatie maakt bij ons plaats voor andere modellen. Zeer geruisloze en probleemloze borduurcombinatie, hij werkt samen met Ipad/Iphone of laptop. Fijn als u beneden in de gaten kunt houden of uw machine nog loopt en wanneer de kleuren gewisseld moeten worden. Op de bank op zoek naar mooie borduurmotieven en die doorsturen naar de Janome MC 15000. Heerlijk gemakkelijk.

Prijs: € 8 499,00 Incl. 21% btw
Omschrijving

Nog nooit eerder was er een naai-/borduurcombinatie met zoveel bijzondere eigenschappen. De allereerste borduurmachine met Wi-Fi. Bedien het kleuren touchscherm zoals u ook de Ipad bedient. Met de (gratis) Apps bewerkt u de motieven of logo's, draadloos doorsturen en meekijken of het motief vordert.

Naaien- de MC 15000 heeft het unieke Acufeed Flexsysteem. Dit is een boventransporteur die het mogelijk maakt alle diversiteit aan stoffen te verwerken. Schuift uw quilt, gordijn of leren project? Dit is de oplossing, ook met een smalle aansluiting en de mogelijkheid om een rits in te naaien met de Boventransporteur. Een enorme hoeveelheid ean nuttige en (9mm!) siersteken maken dit verhaal compleet.

Borduren- compleet geleverd met 5 borduurringen, 480 ingebouwde (mooie) motieven en het gemakkelijke kleuren touchscreen is alles wat u nodig heeft om uw borduurhobby naar en hoger niveau te tillen.

Specificaties
Levertijd (indicatie) Levertijd binnen 1 week
Standaard meegeleverd

Eltink Naaimachines is alruim 35 jaar een officieel en erkend Janome dealer.

Wij hebben een eigen winkel, webwinkel, werkplaats, zo bent u verzekerd van de juiste service, ook na uw aankoop.

Downloads YouTube video's