Husqvarna Viking Topaz 25

Het is gewoon magisch om te zien hoe je door te naaien en te borduren van iets gewoons iets fantastisch kunt maken. Met de DESIGNER TOPAZ™ 25 naai- en borduurmachine heeft u ook het voordeel van ingebouwde assistentie en tijdbespaarders die u helpen om uw ideeën tot leven te brengen. Breng uw creativiteit naar een compleet nieuw niveau. Fantastisch naaiwerk en opmerkelijk borduurwerk; dat is wat u mag verwachten!

  • Niet al te uitgebreide borduur naaicombinatie die toch zeer veel mogelijkheden biedt.
Prijs: € 2.599,00 Incl. 21% btw
Omschrijving

 

Fijne eigenschappen

Een boven- en onderdraadsensor waarschuwt u wanneer de bovendraad breekt of de onderdraad bijna op is. Internet-updates houden uw Designer Topaz  25 naai- en borduurmachine altijd actueel. 

Royale ruimte

Dankzij het grote borduurgebied kunt u spectaculaire borduurmotieven maken zonder dat u de stof meerdere malen in de borduurring hoeft te spannen. De royale naairuimte geeft u meer ruimte voor grote werkstukken. Door de hoge borduursnelheid kunt u snel en eenvoudig grote borduurmotieven maken.

Plezierig gemak

Onze unieke sensorsysteem technologie voelt de dikte van uw stof voor een perfect, gelijkmatig stoftransport. Bovendien komt als de naald onderin stopt de naaivoet omhoog zodat u zeer gemakkelijk de stof kan draaien. Ideaal voor het voorkomen van nekklachten. De automatische draadafsnijder snijdt onmiddellijk uw boven- en onderdraad af wanneer u erop drukt: tijdbesparend en handig. De Exclusive naaigids functie perfectioneert uw naaiwerk door de beste instellingen te selecteren en advies te geven op het scherm.

Specificaties
Levertijd (indicatie) Levertijd binnen 3 weken
Ingebouwde steken 160
Alle steken, inclusief letters, tekens enz. 423
Bijgevoegde borduurmotieven 75 borduurmotieven
Draadinsteker Handmatig
Exclusive SEWING ADVISOR Ja
Standaard meegeleverd

 

  • Large Embroidery Hoop 240x150 mm
  • 8 naaivoeten
  • harde kap
  • borduur-unit
  • 5 jaar garantie
  • gratis instructie en verzending

En meer:

  • software om gratis te downloaden
  • sampler boek

Eltink Naaimachines is alruim 35 jaar een officieel en erkend Husqvarna Viking dealer.

Wij hebben een eigen winkel, webwinkel, werkplaats, zo bent u verzekerd van de juiste service, ook na uw aankoop.