Babylock GLORIA (combi)

Met Gloria bereiken we een nieuwe mijlpaal. Wat een fantastische lock/coverlock combinatie, deze Gloria is als een tank! Geen gedoe met overslaande steken en garen soorten. Gewoon lekker aan de slag, totaal niet gevoelig voor de diverse draadsoortenen diktes dankzij het ATD systeem.

Kom naar de winkel om het zelf te ervaren. Een dijk van een machine die ook nog eens heel veel leuke en mooie mogelijkheden biedt! 

  • "Slurpt" zelf de draden door de naald en blaast ze door de grijpers, nooit meer inrijgen.
  • Loopt als een tank!
  • Lockt én covert met allerlei soorten garens
  • Heel veel mogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik dankzij de inrijg-hulp-kaart
  • Brede doorgang voor nog meer mogelijkheden om door te stikken.
Prijs: € 3.998,00 Incl. 21% btw
Omschrijving

Naast de bekende eigenschappen van de succesvolle baby lock coverlockmachines scoort het met zijn zogenaamde RevolutionAirTM-systeem. Met dit luchtinrijgsysteem kun je draden met een paar handgrepen snel en simpel in de grijper en nu zelfs in het oog van de naald rijgen.

Met de Gloria kun je met wel 8 draden een reeks siereffecten en naaicombinaties maken, onder andere de bekende baby lock-wavesteek.
Het RevolutionAirTM-systeem helpt om de draad met een druk op de knop in het grijperkanaal te rijgen. Uniek is ook het automatische inrijgsysteem, dat ook met een druk op de knop werkt.
Het draadtoevoersysteem (ATD) en de voorselectie van de naad nemen bovendien de angst weg voor het instellen van de draadspanning.
Je kunt de persvoetdruk en het differentieel transport (0,6 – 2,0 :1) altijd aanpassen.
Met de brede doorlaatopening kun je ook grotere projecten flexibel uitvoeren. De heldere ledverlichting rondt de coverlockmachine af.

De kniehevel en de snelheidsregelaar zorgen voor comfort en helpen bij complexe naaiprojecten. Is de voet boven, dan begint de machine niet te naaien, voor extra veiligheid. Het draadtoevoersysteem (ATD) met zijn bewezen staat van dienst vergemakkelijkt het werk, zodat handmatig bijstellen van de draadspanning niet nodig is.
Bij het eigenlijk al gemakkelijke wisselen van coverlock- naar overlocksteek heb je voortaan ook bij de naaldwissel een stap minder. Zodra de naalden uit de houder genomen zijn, hoeven de bevestigingsschroeven niet meer aangedraaid te worden.

Specificaties
Levertijd (indicatie) Levertijd tussen 1-2 werkdagen
Doorvoerruimte 140 mm
Breedte coverlocksteken 3-6 mm
Breedte locksteken 2-9 mm
Voethoogte 6 mm
Snelheid 1500 steken per minuut
Downloads YouTube video's