Babylock EUPHORIA (cover)

Baby lock heeft met Euphoria een covermachine van topklasse gemaakt.

De Euphoria heeft bovendien ook de bekende eigenschappen zoals het automatisch draadtoevoersysteem, het luchtinrijgsysteem voor de grijper en een naaldinrijger en grote hoeveelheden stof kunt u met de brede doorlaatopening van 140 mm heel handig verwerken. Ideaal voor het doorstikken van zakken, capuchons en ahet aanbrengen van siernaden!  deze Coverlock gebruik je echt niet alleen voor zomen.

  • Rijgt zelf de grijperdraad in
  • Superkwaliteit, geen problemen met overslaande steken
  • Mooie zware motor
  • Brede doorvoer voor eindeloze mogelijkheden
  • Alle soorten garens en draden mogelijk
  • Loopt fantastisch
Prijs: € 2.198,00 Incl. 21% btw
Voorraad:
1 stuk
Omschrijving

De kniehevel biedt extra hulp bij de stofverwerking. U hebt altijd uw handen vrij om de stof veilig te geleiden. Licht het naaivoetje gewoon met uw knie, of doe hem met uw knie weer omlaag.
We bieden u een buitengewone machine, waarbij de soort stof of garen nauwelijks een rol speelt. De bewerking van moeilijke stoffen lukt dankzij het automatisch draadtoevoersysteem (ATD-systeem) moeiteloos. De machine levert steeds de juiste instelling voor een optimaal naairesultaat. De kwaliteit van het garen is niet relevant. Of het nu een stevige hechtdraad is, of een superfijne draad, de naden zien er keurig uit. Voldoet de naad niet aan uw persoonlijke voorstelling, dan kunt u de draadspanning voor grijper en naald helemaal individueel bijstellen.

 

Een overzichtelijke en opgeruimde werkplek is bij het naaien heel belangrijk. Met een simpel toegankelijk accessoiresvak heeft u alles bij de hand en dankzij het magnetische bergvlak zijn de naalden altijd op een veilige plek. Bij het veranderen van de steek en met het geniale naaldopvangbakje zijn de naalden veel gemakkelijker te verwisselen. U haalt het naaldopvangbakje naar voren, dan kunt u de naald makkelijk van het magneetvlak afpakken.

Specificaties
Levertijd (indicatie) Levertijd tussen 1-2 werkdagen
Voethoogte 8 mm en de transporteur zakt automatisch
Breedte voor stof doorvoer 140 mm
Snelheid 1500 steken per minuut
Downloads YouTube video's