Babylock ENLIGHTEN (lock)

Eindeloos plezier bij het overlocken.

Ben je creatief en sta je open voor iets nieuws? Je kunt maximaal vier draden tegelijk gebruiken om mooie siereffecten te naaien. Het moeilijke volgen van inrijgpunten, loshangende draden en ergernis zijn verleden tijd met het volautomatische luchtdrukinrijgsysteem. Er blijft meer tijd over voor het uitproberen van de unieke wave-naad.

  • Rijgt zelf de draden in
  • Inclusief de prachtige Wave steek mogelijkheden
  • Sterk
Prijs: € 1.798,00 Incl. 21% btw
Voorraad:
1 stuk
Omschrijving

Dankzij de verschillende draadgeleidingen bepaal je de inrijgvolgorde zelf. Bij het ExtraordinAirTM-systeem wordt de draad in het gewenste grijperkanaal gelegd. Met een druk op de knop rijg je met behulp van lucht bliksemsnel de draden in.

Met het automatische draadtoevoersysteem (ATD) lukt het bewerken, omdat de machine steeds de juiste instelling heeft voor een optimaal naairesultaat. De kwaliteit van het garen is niet relevant. Of het nu een robuuste hechtdraad is, of een superfijne draad, de naden zien er keurig uit. Bovendien kunnen met de extra hoge 2-traps voetlichting meerdere lagen stof en dikke stoffen met een hoogte van maximaal 8 mm zeer comfortabel worden genaaid.
Het instelbare differentiaaltransport (0,6 – 2,0 :1) zorgt voor optimale naairesultaten. Dankzij de ledlichten is je werkveld prima verlicht, ook als het al laat is.

 

Specificaties
Levertijd (indicatie) Levertijd tussen 1-2 werkdagen
inrijgen lockdraden door het ExtraordinAirTM-systeem hoef je de grijperdraden niet meer in te rijgen
Spanning het ATD systeem zorgt voor een constante en automatische spanning
Voethoogte 2 traps en 8mm
Downloads YouTube video's