Babylock DESIRE3 (combi)

De compacte all-rounder

...is een gecombineerde overlock/coversteekmachine met het Jet-AirTM-inrijgsysteem en het automatisch draadtoevoersysteem.

Het moeilijke volgen van inrijgpunten, loshangende draden en ergernis zijn verleden tijd met het luchtdrukinrijgsysteem. Uitgerust met vijf draden is je garen simpel voor het gewenste naaiproces in te rijgen of om te schakelen. Dankzij de gescheiden wegen van de draden kun je zelf de volgorde bepalen. Overlock-, coverlock- of kettingsteken zijn willekeurig met elkaar te combineren.

Bij het Jet-AirTM-systeem wordt de draad in het gewenste grijperkanaal gelegd. Met een druk op de hendel rijg je met behulp van lucht bliksemsnel de draden in.

Prijs: € 2.149,00 Incl. 21% btw
Omschrijving

Het automatisch draadtoevoersysteem (ATD-systeem) neemt je het lastige instellen van draadspanning ook nog uit de hand. Ondanks uiteenlopende naaigarenkwaliteiten - van superfijn tot dik - krijg je fantastische resultaten. Bovendien biedt de desire3 een uiterst comfortabele stofverwerking. Met de extra hoge 2-traps voetlichting kunt u comfortabel meerdere lagen stof of dikke materialen onder de tot 8 mm hoge naaivoet verwerken. Ook de steeklengte en -breedte kun je apart instellen en aanpassen. Het instelbare differentiaaltransport (0,6 – 2,0 :1) zorgt voor optimale naairesultaten.

Downloads YouTube video's