magnetische schaar liniaal

We willen naaien en we willen het nu doen! 
De meest tijdrovende en vervelende deel van het naaien is het toevoegen van een naad om al uw patroondelen. 

Niet langer heb je te meten en te traceren rond elk individueel stuk, zal de naadtoeslag Guide dat voor je doen terwijl je geknipt uw stof.
Nu kunt u meer tijd besteden aan leuke dingen.

Kom je het afhalen in de winkel?  Gebruik dan couponcode; AFHALEN, zo betaal je geen verzendkosten,

Prijs: € 15,95 Incl. 21% btw
Voorraad:
2 stuks
Omschrijving

Groen of geel? 
Andere schaar bladen hebben een lichte helling aan de buitenrand. Dit is ongeveer 3 graden. Als uw schaar mes is glooiend zet de gele gids op en draai het totdat het is parallel aan de tafel / stof. De gids groen wordt gebruikt voor scharen die geen helling aan de buitenrand van het lemmet. Ook zeer geschikt voor de tip of op de spil van de schaar. 
Beide zijn opgenomen in het pakket. 

De naadtoeslag gids maakt gebruik van een zeldzame aarde magneet die zeer sterk. 

Waar op het blad heb ik te positioneren? 
Dit zal afhangen van uw snijden stijl en het patroon vorm. Voor lange rechte snijden, plaatst u het verder terug in de richting van de handgrepen. Voor gebogen patronen waar de snij-actie is kleiner positie dichter bij de tip. In de regel de gids zit waar de twee bladen te scheiden tijdens het snijden beweging. 

Voor rechtshandig riolen. 
Het patroon stuk gaat aan de rechterkant van uw scissor blade - met de klok mee rond Knip het patroon. De gids ligt aan de rechterhand mes. 

Voor linkshandige riolen. 
Het patroon stuk gaat aan de linkerkant van uw scissor blade - Cut linksom rond het patroon. De gids ligt op de linker hand mes.

YouTube video's