Janome DC3018

Als nieuw deze Janome

Nette degelijike naaimachine. Dit is een zeer eenvoudig te bedienen naaimachine van uitstekende kwaliteit met 18 basissteken waaronder enkele stretchsteken. Een betrouwbare naaimachine voor een perfecte prijs! Met 1-fase knoopsgat, naalddraadinsteker, snelheidsregeling en naaldstop boven en onder. 

Prijs: € 349,00 Incl. 21% btw
Voorraad:
gereserveerd stuks
Omschrijving

Met behulp van de duidelijke en simpele toetsen kiest u snel en eenvoudig een van de 18 steken (o.a. drie verschillende knoopsgaten!).
Het gekozen steeknummer wordt vervolgens weergegeven in een helder, met LED verlicht, venster. In het scherm wordt automatisch de geadviseerde steeklengte- en breedte voor de gekozen steek aangegeven. 
U kunt dit vervolgens uiteraard nog handmatig aanpassen naar eigen wens door middel van de plus- en min-toetsen!

Wanneer u het spoeltje wilt opwinden, stopt deze aan de hand van de automatische spoelwinder, automatisch wanneer deze weer volledig is opgewonden. Met de naaldstandknop zorgt u er voor dat wanneer u stopt met naaien de naald steeds in zijn bovenste- of onderste positie (in de stof) stopt.

Tot slot bevat de machine het unieke `SFS transportsysteem` zodat u vele soorten stof gemakkelijk kunt naaien. Ook het naaien van volautomatische knoopsgaten is geen probleem!

Standaard meegeleverd

Zie foto.