Free-motion echo quiltvoet Husqvarna Viking

De free-motion echo quiltvoet is gemaakt om u meer controle te geven tijdens het quilten uit de vrije hand. De brede basis zorgt voor een goed contact met de stof en geeft een betere controle tijdens het stikken. Dankzij de transparante basis heeft u een zicht van 360°. Verticale, horizontale en ronde markeringen op de naaivoet maken het eenvoudig om een quiltpatroon met een doorlopende lijn of een motief op de stof te volgen. Naai rechte lijnen of volg motieven met ronde randen in iedere gewenste richting.

geschikt voor de machines: 7

Designer Diamond deLuxe, Designer Diamond, Designer Ruby deLuxe, Designer Ruby, Designer Topaz 50, 40, 30, 25, 20, Designer SE, Designer SE Limited Edition, Designer I, II, Quilt Designer, Quilt Designer II, Eden Rose 250C, Tribute 140C, Sapphire 960Q, 930, 875Q, 870Q, 855, 850, 835, 830. 

Niet geschikt voor de OPAL™ 670 en 650.

Prijs: € 49,00 Incl. 21% btw
Voorraad:
1 stuk
Omschrijving
  1.  Draai de schroef van de persvoethouder helemaal los en verwijder de houder. Plaats de free-motion echo quiltvoet om de naaivoetstang; bevestig de naaivoet met de bijgevoegde schroef.
  2. Rijg uw machine in.
  3. Selecteer een rechte steek.
  4. Stel uw HUSQVARNA VIKING® naaimachine in op Free Motion zwevend. De transporteur gaat automatisch omlaag
  5.  Breng de onderdraad naar boven door één steek te maken. Houd de beide draden vast en naai een paar steken op dezelfde plaats om te beginnen.
  6.  Houd uw snelheid constant en verplaats de stof met een soepele beweging. De lengte van de steek wordt gevormd door uw verplaatsing van de stof.
  7. Naai rondom het quiltmotief, de applicatie of het motief op de stof, met een gelijkmatige afstand om de vorm heen.
  8. Naai nog een rij, op gelijkmatige afstand van de eerste rij. Gebruik de rode markeringen op de naaivoet als geleider om dezelfde afstand aan te houden. 
  9. Herhaal dit zo vaak als u wilt voor het gewenste effect.


Let op: Bij Free Motion zwevend naaien met lage snelheid gaat de naaivoet bij elke steek omhoog en omlaag om de stof op de steekplaat te houden terwijl de steek wordt gevormd. Bij een hogere snelheid zweeft de naaivoet tijdens het naaien over de stof.