Cirkelapparaat 2 Husqvarna Viking

Het cirkelapparaat is het perfecte hulpmiddel als u unieke versieringen op uw naaiprojecten, kleding-stukken of quilts wilt aanbrengen. U kunt eenvoudig cirkels, bloemen of delen van cirkels naaien om unieke omrandingen of grafische patronen te maken. Combineer cirkels met verschillende afmetingen en maak grote patronen.

geschikt voor machines: 7.

Designer Diamond deLuxe, Designer Diamond, Designer Ruby deLuxe, Designer Ruby, Designer Topaz 50, 40, 30, 25, 20, Eden Rose 250C, Tribute 140C, Sapphire 960Q, 930, 875Q, 870Q, 855, 850, 835, 830. Opal 690Q, 70 en Opal 650.

Niet geschikt voor de Designer™ SE serie en de Designer™ I, II.

Prijs: € 96,00 Incl. 21% btw
Omschrijving

Bijna alle nuttige of decoratieve steken* kunnen met dit cirkelapparaat worden gebruikt zodat u zonder problemen uw favoriete steken kunt gebruiken. De mogelijkheden van het cirkelapparaat zijn net zo oneindig als de cirkels die u ermee maakt!

Met het cirkelapparaat kunt u cirkels naaien met een diameter van 6 tot 26 cm. De diameters van de cirkels staan afgedrukt in centimeters en inches.

* Steken met een standaard steekbreedte van meer dan 7 mm en steken met een achterwaarts transport kunnen niet worden gebruikt. 

TIPS & HINTS

Aanschuiftafel/quilttafel

Als u het cirkelapparaat gebruikt, raden we u aan een aanschuiftafel/quilttafel te gebruiken. Dit geeft de stof extra ondersteuning en zorgt dat u de stof beter kunt controleren en geleiden. Aanschuiftafels/quilttafels zijn verkrijgbaar als extra accessoire.

Stofdikte

Wanneer u stof of wattteermateriaal gebruikt dat te dik is, kan het zijn dat de pin de stof niet op zijn plek kan houden. Probeer altijd eerst uit op een proeflapje. 

Grote projecten

Wanneer u met grote stofdelen naait, zorg er dan voor dat de stof niet naar beneden hangt en ergens achter kan blijven haken om te voorkomen dat uw ontwerp vervormt. 

Downloads YouTube video's